U hoeft geen roker te zijn om Zippo-aanstekers te vinden. De zippo-verzekering die werkt, is oprecht verleden tijd om als sigarettenaansteker te worden gebruikt. Deze aansteker is een stuk uitstekend Amerikaans vakmanschap dat zichzelf heeft ondersteund als iets dat ideaal is om te verzamelen, te gebruiken en om mee gezien te worden. Zippo winddichte aanstekers, voor het eerst gemaakt in de jaren 1930, zijn nu een van de snelste maaklessen op het elektrische gasaansteker gebied van verzamelobjecten. Ze zijn een Amerikaans plaatje geworden. Ze zijn James Dean cool, Corvette glad en zo Amerikaans als je zou verwachten van gebak. Opgenomen, solide en buitengewoon verzamelbaar. Deze foto’s worden gekocht en door een kritiek aantal enthousiaste fans van overal ter wereld.

Een aansteker voor de arbeidersklasse

In 1932 zag George G. Blaisdell, uit Bradford, PA, een vriend knoeien met een Oostenrijkse aansteker. De aansteker was moeilijk te bedienen omdat er twee handen voor nodig waren. Bovendien, de aansteker gutste, zonder probleem. George zette zijn zinnen op het werk en maakte een aansteker vanuit een algemeen perspectief dat vergelijkbaar is met wat we tegenwoordig gebruiken. Hij beschouwde de aansteker als een Zippo omdat de naam hedendaags klonk.

In 1933 begon meneer Blaisdell zijn nieuwe aansteker te maken. Medeplichtigen lachten om zijn idee als ongelooflijk gezien de economie in de geldgerelateerde noodsituatie van het midden van de jaren ’20. Hoe dan ook, de aansteker, geschat op $ 1,95, werd aangeboden met een ondoorgrondelijke levenslange bevestiging en werd een hit.

Er is een Zippo-aansteker voor iedereen

Tegenwoordig komen deze aanstekers in plannen die bijna iedereen aanspreken. Van troopers tot zakelijke pioniers tot jonge motorrijders, er is een Zippo gemaakt die een imago, een extra kamer of een echte behoefte zal voltooien. Typische plannen die bij specialisten opvallen, sluiten aan bij Japanse, Joe Camel, Vietnam en Vintage Zippo-aanstekers uit de Tweede Wereldoorlog. Aanstekers zijn open in alle omstandigheden en waard kompassen. In wezen verliest een vaste, ongebruikte aansteker zijn aandacht als hij eenmaal is gebruikt.

By admin

Leave a Reply